Viva Rosa

Eind februari stond ‘Viva Rosa’ voor de Lopend Vuur Arnhem camera’s.
Ik hield er een gemengd gevoel aan over. Viva Rosa beschikt over een stel toffe songs, maar gaat wat slordig met haar talent om. Nu is Viva Rosa een energieke band die het eerder moet hebben van puurheid dan van kunstjes, maar een beetje meer aandacht besteden aan de uitvoering kan geen kwaad. Wat me ook opviel was het gebrek aan ondernemingszin. Naast een weinigzeggende MySpace-stek zijn de heren online nogal afwezig, weinig actief in het promoten van hun songs, niet heel geregeld op de podia te vinden en intern verdeeld over het ambitieniveau. Op deze manier zal Viva Rosa de top niet bereiken en dat is best jammer. Kijk hierboven naar ‘Honeymoon Diningroom’ zoals we het bij Lopend Vuur zagen, maar check de song ook zeker even op MySpace. Ondanks mijn gemengde gevoel een pareltje!

One Response to “Viva Rosa

  • Vandaag hoorde ik het vreselijk trieste bericht dat zanger/gitarist Mathieu Rosmuller op 31-jarige leeftijd onverwacht is overleden.
    Eeuwig zonde. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *