Perfect match: Brazilië – Nederland

Soms vallen dingen als vanzelf op hun plek. Nadat ik de muziek voor Safer Internet Day 2010 had ‘gedaan’, kreeg ik zin om weer eens een remix voor ccMixter op te pakken. Zoiets begint bij mij met het zoeken naar een geschikte zangpartij. Kwestie van luisteren en er een goed gevoel bij krijgen, of niet. Normaal gesproken ben ik daar even zoet mee. Deze keer was het echter al bij de derde zangpartij raak. Ik realiseerde me direct dat er iets raars aan de hand was: mijn remix was namelijk al zo goed als af. De song bleek perfect te passen op de instrumentale muziek die ik net voor Safer Internet Day had zitten maken. Kortom, zangpartij gedownload en ingeladen, her en der wat knippen en plakken en een handvol noten aangepast. Niet meer en niet minder.
Luister naar mijn versie van ‘Que Pena / Tanto Faz’. De Braziliaanse ‘Tamy’ zingt, ik doe de rest. Kom maar op met die zomer!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *